- New
PRZEDWOJENNE PRZYSMAKI. WE WSPÓŁCZESNEJ KUCHNI
Opis książki
Przedwojenne przysmaki to zbiór przepisów kulinarnych z czasów, kiedy spotkania przy stole stanowiły ważny element życia rodzinnego i towarzyskiego, miały ustalony przebieg oraz odpowiednią oprawę. Zachęcamy do wypróbowania receptur z pierwszej połowy zeszłego stulecia – przekonacie się, że wciąż sprawdzają się one wyśmienicie. Wszystkie zawarte w książce propozycje można bez kłopotu zrealizować współcześnie, z dostępnych w polskich sklepach produktów. Są wśród nich receptury zarówno na potrawy wykwintne, jak i na dania proste. Dzięki dokładnemu opisowi przygotowania poradzą sobie z nimi nie tylko pasjonaci gotowania, ale także osoby o skromniejszych umiejętnościach kulinarnych. Na końcu książki została umieszczona praktyczna podpowiedź dla każdej pani domu – warianty menu na mniej i bardziej odświętne okazje, które z pewnością ułatwią zaplanowanie proszonego obiadu. Ewa Aszkiewicz jest znaną i cenioną autorką książek kucharskich. Od lat pieczołowicie kultywuje bogate tradycje kulinarne swojej rodziny, sięgające połowy XIX wieku.
Kupując ten produkt możesz zebrać
2
punktów lojalnościowych
.
Twój koszyk będzie zawierał
2
punktów
Punkty możesz wymienić na kod rabatowy
0,40 zł
.
Opis
- Autor
- EWA ASZKIEWICZ
- Rok
- 2009
- Format książki
- 210 x 150 mm
- Ilość stron
- 176
- Okładka
- Twarda
- Stan ogólny
- Bardzo dobry
Specyficzne kody
- ISBN
- 9788361513414
- EAN13
- 84914606
Gdy Twój koszyk osiągnie wartość 300 zł lub więcej, otrzymasz dostawę zupełnie za darmo.
Zapewniamy Ci bezpieczeństwo podczas dokonywania płatności dzięki systemowi Payu.
Nasza firma zawsze stawia na najwyższą jakość obsługi klienta.
Oferujemy szeroki wybór książek, które zaspokoją różnorodne gusta czytelników.